Over mij

Ik ben Shirley, ik ben een eenentwintig jarig meisje uit Groningen. Ik ben deze blog begonnen omdat ik het heel erg leuk vind om in mijn vrije tijd bezig te zijn met het schrijven van nieuwe artikelen en natuurlijk het fotograferen. De onderwerpen lopen erg uiteen van beauty tot mode en lifestyle.

Ik ben geboren op 4 december in 1997 en was de jongste van het gezin met twee oudere zussen. Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht in Assen, maar ben direct na de middelbare school verhuisd naar het mooie Groningen. Ik ben de opleiding commerciƫle economie gestart, maar kwam erachter dat ik geen goede keuze had gemaakt. Toch heb ik daar mijn propedeuse weten te behalen en ben ik doorgestroomd naar de universiteit. In september 2013 ben ik daar gestart aan de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Bij deze opleiding houd ik mij bezig met propgrammeren van taal, denk hierbij bijvoorbeeld aan zoekmachines en vertaalwebsites. Een beetje computernerd kun je mij dus wel noemen, ik kan mij uren vermaken met het programmeren van een website.

Op dit moment ben ik vooral student en geniet ik met volle teugen van alles wat het studentenleven te bieden heeft. En besteed ik de in de vrije uurtjes tijd aan mijn blog.