Outfit | Een heerlijke herfstwandeling

Afgelopen zondag brachten mijn vriend en ik samen een bezoekje aan mijn opa en oma. We waren wat eerder die kant op gereden, zodat we nog even op de heide konden wandelen. Het was namelijk echt heerlijk weer. Aangezien ik al heel lang geen outfitfoto’s meer heb gemaakt, besloten we van het mooie licht en de mooie natuur gebruik te maken om even wat foto’s te maken. Wat een mooie warme herfstkleur heeft de heide nu toch. Echt prachtig!

Eigenlijk ben ik meer van de kleur in mijn kleding en ga niet vaak voor zwart. Toch vond ik het hierbij wel heel erg leuk om juist geen kleur toe te voegen aan mijn outfit! Aangezien we ’s avonds uit eten gingen heb ik een leuk jurkje aangetrokken die ik afgelopen zomer nog heb gescoord in de sale!

Outfit | Een heerlijke herfstwandeling